Inquiry? or whats app me at 0129405388

Name:
Email Address:
MOBILE NUMBER
SERVICES
DATE
TIME
OTHER QUESTION

Click here to create your own form.

Friday, December 11, 2009

Beauty Touch Anniversary Package

Hollaaa..untuk bakal2 pengantin 2010, feen ada 5 seat utk u all grab.pakej yang complete utk pengantin2 kat lua sane..utk pertanyaan, u all leh call feen at 017 3905266

Pakej A
1 Set Pelamin Rumah
1 Pasang Baju Pengantin L & P
(BAJU BARU)
1 Hand Flower
1 Full Aksesories
1x Makeup + Hairdo
RM 1,499

Pakej B
1 Set Pelamin Mini
1 Pasang Baju Perempuan (
BAJU BARU)
1 Hand Flower
1 Full Aksesories

1x Makeup
+ Hairdo
RM1,299


Kat sini feen nak remind kan to all customer yang baju kami adalah baju baru..so u all leh dtg jmpe feen utk design baju ikut suke u all and there's no extra charges or hidden charges.kami jugak akan menyediakan full aksesori utk baju yang u all tempah..

Transportation charges will be charge accordingly.To all customers yang berminat dengan service yang feen offer, u can call me at this numba 017 390 5266 or email me at beauty.touch66@yahoo.com If u ada concept or ape2 theme yang u nak feen create kan pon okay..u just tell me ur budget and i'll do the rest.Thank you!

8 comments:

  1. salam.

    mahukan lebih maklumat.. ;-)

    ada contoh pelamin tak feen??

    ReplyDelete
  2. hye liana..akan di update...bile weding u?

    ReplyDelete
  3. hi babe, klu pakej exclude baju sendiri...how much u reduce the cost?? utk pakej B..thanks

    ReplyDelete
  4. hi, tunang on feb..thanks for replying

    ReplyDelete
  5. fina mcm ne nk book?leh jmpe ke?

    ReplyDelete
  6. pakej ni masih available ke?
    utk pakej A tu pelamin rumah kan??kalau pelamin dewan?

    ReplyDelete
  7. hye dear,
    dah takde dah
    tapi u can tell me ur budget n i can work on it =)

    ReplyDelete