Inquiry? or whats app me at 0129405388

Name:
Email Address:
MOBILE NUMBER
SERVICES
DATE
TIME
OTHER QUESTION

Click here to create your own form.

Sunday, July 26, 2009

Makeup Nikah Intan

hyeloo...update ni utk makeup nikah cuzen feen last saturday..i jugak makeup kan intak utk malam berinai..tapi pic kene tungu dari photographer.hehhe!ok..kalu u all nak tgk pic tunang intan yang feen makeu dulu..u leh click kat link yang feen bagi ni..so kite same2 compare hasil keje saye..dalam masa 5 bulan nie.heee..warna yang di pilih oleh intan lebeh kuang sama warne yang saye apply kat belle..intan suke sangat color tu,heeee.so kepade sesiape yang nak feen makeupkan.u all can reach me at my mobile..017 390 5266.tq n enjoy viewing =)
.......................................................
pic yang last skali tu pic tyme intan bertunang
intan before

halfway..hehhe



~Done~
sweet jer kan?

intan n me~

9 comments:

  1. nice make up.i like ur make up... ;)

    ReplyDelete
  2. tau tak smthing i like about u..
    sempoi tapi bab make up.. nice bangetttt!!!!!

    ReplyDelete
  3. chenta...
    tq tq tq
    egeggegegge :)

    ReplyDelete
  4. nice makeup...nanti blh r makeup kan aku plak

    ReplyDelete
  5. nak makeup natural.. :)

    tak sabarnya nk trial make-up... yayyy!

    ReplyDelete
  6. santeknyer feen.......doakan duit gaji bulan nie tak habis banyak..boleh tambah lagi 3 koleksi gown..dah riki dah..wakakakkaka

    ReplyDelete
  7. Cun lorrrr mekap u.....memang terserlah bahagian mate panten2....Bravo!!!

    ReplyDelete