Inquiry? or whats app me at 0129405388

Name:
Email Address:
MOBILE NUMBER
SERVICES
DATE
TIME
OTHER QUESTION

Click here to create your own form.

Sunday, April 26, 2009

MMU Dinner Makeup

Hyellooo..this week fina punye job lain dari slalu :: Normally dok makeup org mlayu je kan?this tyme im doin makeup for 2 chinese, and 1 indian gurl for their prom nyte.drg ni student kat MMU.Gamba After nti later i upload sbb tak sempat nak transfer lagik :)..Tunguuuuu eh~Muuaax!!

9 comments:

  1. owh..cepatla upload..tak sabor..

    ReplyDelete
  2. hehe.. cepat2 upload.. huhu..

    btw..
    nyx spree dah bukak..
    tp 50% x mcm 50% je.. haha..
    sbb rate dier kt website ni tggi..

    http://www.nyxcosmetics.com/

    ReplyDelete
  3. hehhehhe....nti i upload yer~
    harga dia mcmana kire..lupe lagik

    ReplyDelete
  4. harga utk Trio Eyeshadow RM 25.02..
    Round Lipstick RM 14.07

    yg lain2 dah ditanye..
    kene tggu org tu online br dier reply..
    ehhe..
    btw... u dah google ke brg2 semua tu..
    tgk ape review org lain..

    sbb salu nye kalau cm pen eyeliner tu..
    cepat kering..
    uhuhu..u try la google2 tgk ape komen org len..

    ReplyDelete
  5. erm..comey..hehhe...fakta tu..fren?..deal...so skrang jd kawan la kiter..terror make-up...u sure leh jd bizwoman nnt....

    ReplyDelete
  6. ..fina...i asser...blogging ni hobi sambilan2 jer...i comey time kecik jer ker?dh besar ni?heheh...

    ReplyDelete
  7. aha..tu r... sbb rate harga kat web nyx tu mahal..

    kalau dulu beli dr web lain.. rate harga dier murah je....

    yg dr nyxcosmetics.com neh. i tgk yg murah blusher dier je...

    ReplyDelete